Βοήθεια

Αναζήτηση καταλύματος

Μεταβείτε στην τοποθεσία που σας ενδιαφέρει και επιλέξτε το ξενοδοχείο της αρεσκείας σας. Στα διαθέσιμα δωμάτια του ξενοδοχείου επιλέξτε την ημερομηνία άφιξης και αναχώρησης για την περίδοο που σας ενδιαφέρει και πατήστε Έλεγχος διαθεσιμότητας. Το σύστημα θα σας ενημερώσει αν υπάρχουν διαθέσιμα δωμάτια αυτού του τύπου για την περίοδο που σας ενδιαφέρει. Εφόσον υπάρχουν διαθέσιμα δωμάτια θα σας εμφανιστεί μία επιλογή για να κάνετε κράτηση. Αν δεν έχετε κατασταλάξει για το ξενοδοχείο ή την τοποθεσία που θέλετε να διαμείνετε μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την "Σύνθετη Αναζήτηση".

Ημερολόγιο Διαθεσιμότητας

Αν θέλετε να δείτε την διαθεσιμότητα οποιουδήποτε δωματίου για την διάρκεια ενός ολόκληρου έτους πατήστε στο σύνδεσμο "Ημερολόγιο Διαθεσιμότητας" που βρίσκεται στη σελίδα του ξενοδοχείου. Ένα νέο αναδυόμενο παράθυρο θα εμφανιστεί με πληροφορίες διαθεσιμότητας για το συγκεκριμένο δωμάτιο. Σε αυτό το παράθυρο θα σας εμφανιστούν οι ημερομηνίες κατά τις οποίες το δωμάτιο είναι διαθέσιμο όπως επίσης και η κλίμακα τιμών.

Πληροφορίες και τιμές δωματίων

Για να δείτε αναλυτικά τις πληροφορίες και τις τιμές ενός δωματίου, καθ'όλη την διάρκεια του έτους, μεταβείτε στη σελίδα του ξενοδοχείου και, στο δωμάτιο της επιλογής σας, πατήστε το σύνδεσμο πληροφορίες δωματίου. Οι τιμές των δωματίων είναι πιθανόν να αυξομειώνονται ανάλογα με την περίοδο και τη ζήτηση. Μπορείτε εναλλακτικά να χρησιμοποιήσετε το "Ημερολόγιο Διαθεσιμότητας" ένας σύνδεσμος προς το οποίο βρίσκεται στην ίδια σελίδα.

Γεωγραφικά στοιχεία ξενοδοχείων

Στη σελίδα ενός ξενοδοχείου είναι πιθανόν να σας εμφανιστούν σύνδεσμοι που δίνουν πληροφορίες και χάρτη της περιοχής που βρίσκεται το ξενοδοχείο. Αυτοί οι σύνδεσμοι εμφανίζονται στην σελίδα του ξενοδοχείου πάνω δεξιά. Πατήστε πληροφορίες περιοχής για να διαβάσετε λεπτομέρειες σχετικά με την τοποθεσία που βρίσκεται το ξενοδοχείο και χάρτης περιοχής για να δείτε έναν διαδραστικό χάρτη της τοποθεσίας που βρίσκεται το ξενοδοχείο.

Η γνώμη σας μετράει

Στο κάτω μέρος κάθε ξενοδοχείου εμφανίζονται τα σχόλια των πελατών μας για το ξενοδοχείο. Ανάλογα της πολιτικής κάθε ξενοδοχείου έχετε την δυνατότητα να προσθέσετε τα δικά σας σχόλια. Αν σας ζητηθεί να εγγραφείτε, παρακαλούμε εγγραφείτε πρώτα στον ιστότοπο πρωτού προσθέσετε τα δικά σας σχόλια.

Ειδοποιήσεις στη γλώσσα της επιλογής σας

Αφού συνδεθείτε στον ιστότοπο ως εγγεγραμμένος χρήστης πηγαίντε στη σελίδα επεξεργασίας του προφίλ σας και αλλάξτε την γλώσσα προτίμησής σας σε αυτήν της αρεσκείας σας. Όλα τα μηνύματα θα σας έρχονται πλέον στη γλώσσα που επιλέξατε.

Παρακολούθηση κρατήσεων

Μετά την κράτησή σας μπορείτε σε πραγματικό χρόνο να βλέπετε online αναλυτικά τα στοιχεία της κράτησής σας και την κατάσταση αυτής. Αν η κράτησή σας αλλάξει κατάσταση (γίνει αποδεκτή ή απορριφθεί) θα λάβετε αυτόματα σχετική ειδοποίηση μέσω e-mail.

Πιστωτικές κάρτες

Προκειμένου να κάνετε κράτηση σε ένα ξενοδοχείο είναι πιθανόν, ανάλογα της πολιτικής του εκάστοτε ξενοδοχείου, να σας ζητηθούν τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας. Είναι σημαντικό να γνωρίζετε πως καμία χρέωση δεν θα γίνει στην κάρτα σας. Τα στοιχεία της κάρτας σας ζητώνται για εξασφάλιση του ξενοδοχείου σε περίπτωση ακύρωσης της κράτησής σας. Τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας αποθηκεύονται με ισχυρή κρυπτογράφηση στο σύστημά μας για μέγιστη ασφάλεια.

Ακυρώσεις κρατήσεων

Είναι δυνατόν να ακυρώσετε μία κράτηση εφόσον η πολιτική του ιστότοπου επιτρέπει κάτι τέτοιο. Αυτή τη στιγμή οι ακυρώσεις δεν επιτρέπονται. Στη σελίδα παρακολούθησης των κρατήσεών σας θα δείτε σχετικό σύνδεσμο εφόσον κάτι τέτοιο επιτρέπεται. Για να γίνει αποδεκτή μία ακύρωση θα πρέπει η ημερομηνία άφιξης (checkin) να απέχει ένα ορισμένο χρονικό διάστημα από την τρέχουσα ημερομηνία. Ο χρόνος αυτός είναι 5 ημέρες. Ανάλογα της πολιτικής κάθε ξενοδοχείου και την στιγμή της ακύρωσης, είναι πιθανόν να χρεωθείτε ένα μικρό ποσό ως αποζημίωση.

Επιστροφή






Προτεινόμενο Ξενοδοχείο

PHP Σφάλμα [Warning]

Featured hotel not found!

Δημοσκοπήσεις

Ποιές δραστηριότητες θα επιθυμούσατε να κάνετε στα Ζαγοροχώρια

Αποτελέσματα

Online χρήστες

Έχουμε 11 επισκέπτες σε σύνδεση
Powered by Elxis - Open Source CMS.
Copyright (C) 2006-2020 Elxis.org. All rights reserved.