Γαλατόπιτα

Γαλατόπιτα

ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ: 1 ώρα 30'
ΥΛΙΚΑ-ΠΟΣΟΤΗΤΕΣ ΥΛΙΚΩΝ

- αλεύρι σταρένιο: 2 πλόχειρα
- γάλα πρόβειο: 2 - 2 1/2 κιλά
- βούτυρο: 2 κουταλιές σούπας
- αλάτι: ανάλογο

ΤΡΟΠΟΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ

Πλάθετε 10-15 φύλλα.

Απ' αυτά ψήνετε τα πιο πολλά και κρατάτε 3-4 φύλλα, τα οποία απλώνετε στο ταψί.

Αφού βράσετε το γάλα, τρίβετε μέσα τα ψημένα φύλλα μικρά κομματάκια.

Το υλικό αυτό το ρίχνετε πάνω στ' απλωμένα φύλλα στο ταψί και μετά ψήνετε την πίτα.
Σερβίρεται ως κύριο φαγητό.






Προτεινόμενο Ξενοδοχείο

PHP Σφάλμα [Warning]

Featured hotel not found!

Δημοσκοπήσεις

Ποιές δραστηριότητες θα επιθυμούσατε να κάνετε στα Ζαγοροχώρια

Αποτελέσματα

Online χρήστες

Έχουμε 11 επισκέπτες σε σύνδεση
Powered by Elxis - Open Source CMS.
Copyright (C) 2006-2019 Elxis.org. All rights reserved.