Προκήρυξη Διαγωνισμού Φωτογραφίας:

«Περιδιαβαίνοντας στο Ζαγόρι,

της πέτρας και των χρωμάτων»

Το σωματείο «Πετροχελίδoνα Βίτσας», προκηρύσσει Διαγωνισμό Ερασιτεχνικής Φωτογραφίας, με σκοπό την ανάδειξη του φυσικού και δομημένου περιβάλλοντος του Ζαγορίου.

Τίτλος του φωτογραφικού Διαγωνισμού είναι «Περιδιαβαίνοντας στο Ζαγόρι της πέτρας και των χρωμάτων» και εστιάζεται σε χώρους, γωνιές, μέρη, είδη της χλωρίδας και πανίδας που ευδοκιμούν και επιβιώνουν στον τόπο που αγαπάμε          .

Οι 3 νικητές θα βραβευθούν στη θερινή εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί, το βράδυ της 12ης Αυγούστου 2009 στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας στη Βίτσα.

Όροι Συμμετοχής:

1.Στο διαγωνισμό μπορούν να λάβουν μέρος όλοι ανεξαιρέτως με μία έως τρεις φωτογραφίες.
2. Η συμμετοχή γίνεται με την αποστολή φωτογραφίας, τυπωμένης σε φωτογραφικό χαρτί ελάχιστων διαστάσεων 10 Χ 15 εκ. έως 20 Χ 30 εκ., συνοδευόμενη ιδανικά από ένα
CD ή μία δισκέτα (ώστε να μπορεί να προβληθεί στη συνέχεια στον τύπο). Δε γίνονται δεκτές φωτογραφίες χαμηλής ανάλυσης και δεν πρέπει να είναι κολλημένες σε χαρτί ή άλλο υλικό.

3. Οι φωτογραφίες θα εκτεθούν στο κοινό το απόγευμα της 11ης και 12ης Αυγούστου στο χώρο του νέου Μουσείου Φυσικής Ιστορίας.
4. Οι φωτογραφίες αποστέλλονται στη διεύθυνση: Ψαρών 17 45221 Ιωάννινα, για το ‘Διαγωνισμό Φωτογραφίας’, υπόψη κ. Στάθη Βασδέκη, έως την Δευτέρα 27 Ιουλίου 2009 με σφραγίδα ταχυδρομείου. Η κριτική Επιτροπή είναι τριμελής, αποτελούμενη από εκπρόσωπο του Σωματείου Πετροχελίδονα, του Πολιτιστικού Συλλόγου Βίτσας και της Αδελφότητας Βίτσας.
5. Ο πρώτος νικητής θα λάβει ως έπαθλο μια ψηφιακή φωτογραφική μηχανή, ο δεύτερος και ο τρίτος ένα λεύκωμα και ένα
DVD του χωριού μας με τα οποία θα ανακαλύψετε τις φυσιολατρικές και γαστρονομικές ομορφιές του τόπου μας.
6. Οι φωτογραφίες των 3 νικητών θα δημοσιευθούν στον τοπικό τύπο και το διαδίκτυο και θα εκτίθενται μόνιμα στο νέο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας.

7. Το υλικό του διαγωνισμού θα παραμείνει στο αρχείο του Μουσείου Φυσικής Ιστορίας.

“Σωματείο Πετροχελιδονα”

Προτεινόμενο Ξενοδοχείο

PHP Σφάλμα [Warning]

Featured hotel not found!

Δημοσκοπήσεις

Ποιές δραστηριότητες θα επιθυμούσατε να κάνετε στα Ζαγοροχώρια

Αποτελέσματα

Online χρήστες

Έχουμε 10 επισκέπτες σε σύνδεση
Powered by Elxis - Open Source CMS.
Copyright (C) 2006-2019 Elxis.org. All rights reserved.